Привітання з річницею весілля 6 років — дерев’яне весілля

Опубликовано в рубрике Привітання на річниці | Вт, 8 октября 2013

Чавун, незважаючи на свою зовнішню міцність дуже крихкий метал, який може тріснути від будь-якого удару. Відносини молодих необхідно підтримувати, як і вогонь сімейного вогнища.

Гості можуть подарувати чавунні горщики, сковороди, предмети інтер’єру (шкатулки, вази, свічники, рамки для фотографій), красиву ковану меблі (столи, стільці).

Привітання на чавунне весілля — 6 років подружнього життя — лунають від батьків, друзів, сестери чи брата, дідуся та бабусі, від усіх друзів молодої родини.

Привітання з чавунним весіллям

З чавунним весіллям я вас вітаю,
І дружньо вам жити й надалі бажаю.
Хай стороною негаразди вас обходять
І в будинок лихо до вас не заходить.
Бажаю по життю вам радісно йти,
Й кохання своє навік зберегти!

 ***

Привітання на 6 річницю весілля

Чавунний шлюб відзначим сьогодні,
Вам ми бажаємо здоров’я і сил,
Щоб щастя котел і побут не розбив.
Любіть один одного, завжди розумійте,
Про близьких дбайте, і нас не забувайте.

***

 Привітання з чавунним весіллям в прозі

Ваша родина ще дуже молода, але ви зуміли за ці шість років довести собі і іншим, що з кожним роком ви стаєте тільки досвідченіші і мудріші, що життєві труднощі тільки загартовують вас.

І хоч чавун — метал чорний і не дуже гарний, ми впевнені, що з роками спільних зусиль Ви повністю переплавите його в золото.

***

Вітаємо вас з шестирічним ювілеєм сімейного життя. Бажаємо вам, щоб холодні життєві вітри не загасили ваше сімейне вогнище, щоб чавунні хмари не заступили сонячного світла ваших посмішок, щоб землетрус труднощів і конфліктів не зруйнував ваших відносин, щоб ми ще не раз відзначали разом з вами сімейні ювілеї. Мудрості вам і гармонії!

***

Привітання на чавунне весілля у прозі

Дорогі наші _______ (імена)!
Чавун — метал крихкий. Тому бажаємо вам берегти вашу любов, мир в сім’ї, зберігати один одному вірність і при першій же необхідності приходити один одному на допомогу. І, звичайно ж, радувати одне одного.
Гірко подружжю!
***

Привітання на 6 річницю весілля

У шостий рік вашого весілля ми раді висловити наші душевні привіти і поздоровлення і побажати всякого благополуччя. Нехай вам завжди буде добре вдвох, нехай вас цінують на роботі, регулярно підвищують зарплату, нехай ваше здоров’я буде по-сибірські міцним і вас оточують радість і увага!

Мне нравится1
Расскажите друзьям